sâmbătă , aprilie 20 2024
Home / Servicii / Epilare Definitiva Laser Brasov

Epilare Definitiva Laser Brasov

Ce asteptari ar trebui sa am de la epilare definitiva laser Brasov?

Procedura de epilare definitiva laser Brasov, este in momentul de fata solutia perfecta pentru eliminarea parului de pe corp.

Foarte multe persoane, in mod special de sex feminin au optat pentru aceasta procedura in ultimul timp. Epilarea definitiva cu laser castiga insa din ce in ce mai multa popularitate si in randul barbatilor care isi doresc un corp ingrijit si pun pret pe imaginea lor.

Acest articol este dedicat epilarii definitive, iar informatiile de mai jos va pot fi de mare ajutor. Din acest motiv, recomandarea noastra este sa cititi cu atentie pana la final acest articol.

Prezentarea procedurii de epilare definitiva laser Brasov

Epilarea cu laser este cea mai eficienta si sigura metoda pentru eliminarea parului nedorit. Dupa cum sugereaza si numele, un laser special conceput este folosit pentru a indeparta parul nedorit, daunand foliculilor si impiedicandu-i sa produca mai mult par.

Epilare Definitiva Laser BrasovEste important sa stiti ca tratamentele cu laser sunt efectuate de esteticieni cu inalta experienta si cunostinte, sub supravegherea dermatologilor autorizati. In 2020, procedurile de indepartare a parului au fost printre primele trei cele mai frecvente proceduri efectuate la nivel mondial.

Laserul produce energie, care este capabila sa tinteasca foliculul de par datorita culorii sale contrastante in comparatie cu pielea din jur. Pulsurile laser ataca foliculii si ii deterioreaza, impiedicand capacitatea acestora de a produce par nou.

Numarul de sedinte de epilare cu laser necesare va depinde de culoarea si grosimea parului, de influentele hormonale si de zona corpului.

Numarul mediu de sedinte necesare pentru a elimina marea majoritate a parului nedorit este de sase, fiecare distantata la patru saptamani.

Spre deosebire de barbierit sau epilat cu ceara acasa, probabilitatea de iritare la locul de tratament este foarte minima, iar utilizarea laserelor va ajuta la prevenirea parului incarnat si a umflaturilor de ras.

Ce zone pot fi tratate cu laser?

Daca v-ati gandit sa optati pentru epilare definitiva laser Brasov, vestile sunt bune. Un astfel de tratament de eliminare a parului de pe corp poate fi aplicat in foarte multe locuri. Puteti elimina parul de pe gat prin epilare definitiva cu laser.

Si parul de pe piept, spate, picioare, maini, umeri, gat, buza superioara, fata, zona axilelor, poate fi indepartat prin acelasi tratament.

Versatilitatea este unul dintre avantajele cheie ale acestui tip de tratament corporal. Putem intelege cat de versatila este epilarea definitiva cu laser, datorita numarului mare de zone in care se poate efectua.

Ce avantaje are procedura?

Trebuie sa aveti asteptari realiste atunci cand doriti sa beneficiati de un tratament de epilare definitiva laser Brasov.

In primul rand, acest tratament elimina firele de par pentru o perioada foarte indelungata de timp. Este nevoie sa urmati tratamentul complet, si sa va intoarceti anual pentru una sau doua sedinte de intretinere.

Acest lucru va este insa comunicat de catre specialistul care efectueaza procedura. Dar, respectand aceste lucruri, rezultatele epilarii definitive pot fi vazute chiar si dupa 10 – 15 ani. Este procedura care ofera cele mai indelungate rezultate privind eliminarea parului.

Trebuie sa stiti ca nu este un tratament dureros, dar poate sa va creeze o oarecare senzatie de disconfort. Insa, este o senzatie pe care o puteti tolera fara probleme, fara anestezic. Durerea oferita de epilarea cu ceara este mult mai mare, iar disconfortul din timpul folosirii epilatorului este mult mai mare.

De asemenea, nu veti mai avea pielea iritata in zona tratata, nu veti avea fire de par incarnate si nici pielea aspra. Acestea sunt asteptarile realiste pe care ar trebui sa le aveti inainte de a alege un asemenea tratament corporal. Cu siguranta insa, la finalizarea acestuia, veti fi fericiti/fericite ca ati ales epilare defiitiva laser Brasov.

Check Also

Studio De Videochat Brasov

Studio De Videochat Brasov

Cum poti ajunge model intr-un studio de videochat Brasov? A deveni un model in cadrul …

Close